jueves, 8 de julio de 2010

Anàlisi de webs municipals (MJ)

La Web de l’Ajuntament de Sant Feliu ofereix a la seva pàgina principal informació al ciutadà sobre diferents temes, podem trobar com contactar, opcions de canvi d’idioma, telèfons d'interes, notícies, trànsit, webcam, turisme, com arribar, galeria de fotos, història, buscador de comerços, organigrama municipal, ofertes de feina pública, etc. Tot i això no té un buscador que permeti una recerca d’una paraula per ajudar a trobar la informació. Quant a facil·litat d’ús, resulta ràpid i còmode, i amb menu bastant senzills. Les vies de contacte i, en general, l’atenció al ciutadà és àgil. Resulta interessant l’opció de rebre al correu electrònic un butlletí digital.

L'Ajuntament de Barcelona té un cercador de visibilitat clara, fàcil de trobar. El contacte és senzill e instintiu. Hi ha opció de canviar l'idioma. conté telèfons d' utilitat. És molt molt complert, la lletra del text es la adequada. Hi ha un ampli abanic d'àmbits i la informació es presenta de forma clara. Es conecta a la web de Trànsit, actualitzada amb data i hora. Hi ha un mapa, que es pot ampliar, i ens permet veure la ubicació de totes les càmeres. No hi ha webcam.

La Web de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló també ofereix a la seva pàgina principal informació al ciutadà sobre diferents temes, podem trobar com contactar-hi, però no amb la mateixa facilitat, degut a que no hi ha formulari de contacte sinó una adreça. Tampoc no hi ha opcions de canvi d’idioma, però sí una llista completa de telèfons d'interés i notícies, i com arribar-hi. conté molta informació i molt amplia sobre turisme, galeria de fotos i història. Té buscador de comerços, molt ben organitzat, hi ha l'organigrama municipal, ofertes de feina pública, etc. També li falta un buscador a l'inici. Quant a facil·litat d’ús i el disseny, és sobri.. Les vies de contacte i, en general, l’atenció al ciutadà també és accesible. Té un butlletí digital on-line.




No hay comentarios:

Publicar un comentario