jueves, 8 de julio de 2010

Análisis de webs municipals:

En aquesta pràctica estem fent la comparativa entre 3 webs municipals de poblacions diferents pel que fa a nombre d'habitants, pressupostos i competències.
En primer lloc Barcelona, com a capital disposa d'una web molt amplia però a la pràctica ens trobem amb dificultats per identificar la informació que busquem, ja que cal esbrinar on trobar allò que busquem (si es el primer cop que t'hi fiques). La web de Sant Feliu, seria un punt intermig, ja que a primer cop d'ull és molt organitzada, trobem àrees ben definides i enllaços a entitats, tot i que no disposa de tants serveis com la de Barcelona (trànsit, galeria de fotos, entre d'altres). I per últim, la web de Sant Coloma de Cervelló, es més limitada, ja que té mancances en: canvi d'idioma, cercador, webcam, galeria de fotos, borsa de feina, entre d'altres.
Pel que fa a l'atenció al ciutadà, en general, a la de Barcelona i Sant Feliu trobem d'una amplia oferta, amb diverses possibilitats, en canvi, a la de Santa Coloma nomès disposem dels telèfons de l'Administració i Entitats Municipals.

Entrada creada per: Lidia, Yolimar, Alba i Maria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario