lunes, 12 de julio de 2010

Catalunya (María Jesús)

Com es diu l’organisme que es dedica a les TIC?
La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) es crea amb la finalitat d'atendre des de l'Administració pública els reptes i la problemàtica que el nou escenari del sector de les telecomunicacions i de la societat del coneixement plantegen.
La Secretaria és responsable, entre altres competències, de la política general sobre informàtica, telecomunicacions i societat de la informació a Catalunya, impulsa els respectius sectors econòmics i l integra les tecnologies de la informació a tots els àmbits de la societat catalana.
A més, el Departament de Governació i Administracions Públiques té vinculat el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), entitat de dret públic sotmesa a dret privat, que es va crear per integrar tots els serveis informàtics i de telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya en una única estructura.
En aquest sentit, el Centre dissenya, construeix, coordina i desplega tots aquells projectes i accions dins l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que són necessaris per assolir el desenvolupament de la societat del coneixement a Catalunya.

Quin nom rep la seva xarxa d’espais?

Xarxa de Telecentres de Catalunya. Punt Omnia i PUNT TIC.

Quin tipus de formació reben els dinamitzadors?

Màster de dinamització de la societat de la informació i el coneixement.

¿Qué es PIMESTIC?

PIMESTIC és el pla d’actuació del govern de la Generalitat de Catalunya, impulsat conjuntament per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i per ACC1Ó, per promoure les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a l’empresa catalana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario